divendres, 23 de setembre de 2016

Excursió en bici al C.I.A.R.G.A

El dia 23 de setembre vam anar a Santa Margarida i els Monjos al CIARGA (Centre  d'Interpretació de l'Aviació Republicana i la Guerra Aèria). Vem passar pels plans, vem girar a un camí per traspassar el torrent. Al torrent, per sort,  no hi havia gens d'aigua. Pel camí vem trobar insectes i moltes plantes. Hi havia un tros de camí on hi havia sorra de platja. Vem pasar per sobre l' autopista i vam anar directe cap al CIARGA. 
Quan vam arribar vam esmorzar. Després van venir dues noies que ens van fer la visita. Ens van separar en dos grups. Ens vans explicar la història de l'aeròdrom de l'aviació republicana dels Monjos. Vam anar on es refugiaven les persones dels bombardejos. Ens van tancar la llum del túnel i vam sorti r sense veure res.  Després vam anar dintre de l'hangar-museu on hi havia recreacions d'avions. També hi havia un simulador i vam pujari -hi tots.  A la tornada vam passar pel mateix camí. 
Va ser una excursió molt interessant per a entendre una mica què va passar aquí durant la guerra civil espanyola i com ho va viure la gent.                           

Cap comentari:

Publica un comentari